Wat is bewust?

Vanuit onze visie hebben bewuste geboorte facilitators een fysiologische, natuurlijke en holistische kijk op en benadering van het geboorteproces. Ze werken vaak caseload en stimuleren de vrouw in haar eigen kracht te baren.

Ook de kraamtijd staat in het teken van bewust bezig zijn met de natuurlijke behoeften van moeder en baby en ze omhullen met natuurlijke materialen.

 

Wat is een bewust geboorte facilitator?

Iemand die bewuste en betrokken ondersteuning geeft in één of meerdere aspecten rondom de zwangerschap, bevalling, geboorte en in de kraamtijd. In de lijst kun je mensen vinden die coachen, verloskundige zorg geven, postpartum zorg geven, baby- en zwangerschapsmasseurs, begeleiding bieden bij bijvoorbeeld angst, doula’s, etc.

We hebben de dappere geboorte facilitators onderverdeeld met behulp van categorieën:

Je kunt in deze lijst bewuste geboortefacilitators vinden in Nederland en België.

Hoor jij ook op de lijst of ken jij iemand die erop hoort? Je kunt jezelf toevoegen door boven in het menu op de “+” te klikken.

Sta je op de lijst en wil je je eigen informatie kunnen bijwerken en bijhouden? Dan kun je je vermelding claimen door op de knop in het item te klikken. Je maakt dan een account aan en wij koppelen je vermelding daar aan.